0
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

“Σπυράκια!!! Τι θέλουν να μας πούν ανάλογα με το σημείο που εμφανίζονται.”

Πολλές φορές βλέπουμε σπυράκια στο πρόσωπο μας να εμφανίζονται σε μικρές ομάδες, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μας. Το πρόσωπο μας, μας δίνει μια σαφή εικόνα για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σώμα μας και ποιες κακές συνήθειες πρέπει να διακόψουμε. Διάφορα όργανα του σώματος μας, μας χτυπούν το κουδουνάκι, δείχνοντας μας τις εσωτερικές μας ανάγκες, αντανακλούν την εσωτερική τους υγεία έτσι.

♦ Σπυράκια στο μέτωπο..
Τα σπυράκια στο μέτωπο συνήθως είναι αποτέλεσμα κακών συνηθειών, όσον αφορά τη διατροφή μας. Μεγάλης ποσότητας λιπαρών και επεξεργασμένων τροφών, αλκοόλ και καφεΐνης. Άγχος και έλλειψη ύπνου. Η μείωση αυτών των τροφών και η αύξηση του νερού σίγουρα θα βοηθήσουν, κατανάλωση ώμων τροφών και όχι επεξεργασμένων, ο σωστός ύπνος καθώς και το μάζεμα των μαλλιών αφού και οι τρίχες των μαλλιών είναι εστίες μικροβίων.

♦ Ανάμεσα στα φρύδια..
Υπερβολική κατανάλωση κρέατος καθώς και η ύπαρξη κάποιας αλλεργίας που δε τη γνωρίζετε.

Στα μάγουλα..
Τα μάγουλα είναι μια σύνθετη περιοχή που παίζουν πολλά πράγματα το ρόλο τους. Η περιοχή ψηλά στα μάγουλα σχετίζετε με τους πνεύμονες, οπότε το κάπνισμα και το καυσαέριο είναι μια από τις πιθανές αιτίες. Ποιο χαμηλά στα μάγουλα έχει να κάνει με κακή διατροφή, μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και λιπαρών τροφών σίγουρα, άγχος ακόμη και κάποιο είδος αλλεργίας σε λάθος προϊόντα περιποίησης προσώπου ή καλλυντικών ή σε τροφή. Επίσης μπορεί να οφείλονται στα μικρόβια του κινητού, ή στα μικρόβια των χεριών αν συνηθίζετε να ακουμπάτε το πρόσωπο σας ή να το τρίβετε.

Στη μύτη..
Κακή διατροφή και εδώ και δυσκολία στη διαδικασία της πέψης των τροφών.

Στόμα και πηγούνι..
Και εδώ το στρες και η κακή διατροφή παίζουν ρόλο, τα λιπαρά, η ζάχαρη, το οινόπνευμά, η καφεΐνη. Επίσης, δείχνει και δυσλειτουργία των νεφρών λόγω αφυδάτωσης. Καθώς και χαμηλά στο πηγούνι δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια διαταραχή στις ορμόνες. Αλλάξτε τη διατροφή σας, πίνετε αρκετό νερό και ρυθμίστε τις ορμόνες σας.

Γνάθος..
Οι διαταραγμένες ορμόνες παίζουν μεγάλο ρόλο. Η διατροφή με αρκετό αλάτι ίσως ή οι τροφές με καρυκεύματα.

Γωγώ Μπόγρη / Αισθητικός

www.goonlifestyle.com

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Γωγώ Μπόγρη

Αισθητικός- professional make up artist Beauty advisor του Go on lifestyle " Η πορεία μου στο χώρο του make up και της αισθητικής μετράει 15 χρόνια περίπου. Δεκαπέντε χρόνια μεγάλης αγάπης σε αυτό που κάνω και πίστη στο γυναικείο φύλο. Η θέληση μου ήταν πάντα να βοηθάω με όποιο μέσο μπορώ γυναίκες όλων των ηλικιών να αναδείξουν κάθε στιγμή τη πιο όμορφη πλευρά του εαυτού τους, να αγαπήσουν αυτό που είναι και να τους μεταφέρω με έναν εύκολο και σωστό τρόπο, στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στη καθημερινή φροντίδα του εαυτού τους. Αυτό λοιπόν έκανα και θα συνεχίσω να κάνω μέσα από τη στήλη ομορφιάς του go on lifestyle της αγαπημένης μου φίλης και συνεργάτιδας Χρύσας Ζαχαράκη." Όλοι γεννιόμαστε για κάτι... Η αγάπη μου για τη ζωγραφική και τη δημιουργία απο πάρα πολύ μικρή μου έδειξε τη κλήση μου στο κόσμο της ομορφιάς. Έτσι λοιπόν το επάγγελμα μου αρχικά με επέλεξε. Σπούδασα Αισθητική και επαγγελματικό μακιγιάζ στη σχολή Ιπποκράτειος. Για περίπου 11 χρόνια συνεργάστηκα με την ελληνική εταιρεία HELLENICA A.E ( radiant professional, seventeen cosmetics) ως beauty advisor της radiant professional και ως εκπαιδεύτρια σεμιναρίων ομορφιάς και περιποιήσης προσώπου της seventeen cosmetics σε όλη την Ελλάδα. Η συνεχόμενη επαφή και συνεργασία με πάρα πολλές γυναίκες μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες πάνω στο τόμεα μου.

YOU MAY ALSO LIKE
LIVE IT UP ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

“OlioVita Sun!!! Ο νέος μου σύμμαχος απέναντι στη φωτο-γήρανση.”

Το OlioVita Sun είναι το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη προστασία του δέρματος από τις UVA, UVB,IR, Visible, τη φωτο-γήρανση και τη δημιουργία κηλίδων.Πρόληψη ή θεραπεία το OlioVita Sun θα είναι σύμμαχος σας στο δρόμο αυτό!