0
Χρύσα Ζαχαράκη

About Me

Go on Lifestyle
beauty

Η ιδέα του Go on Lifestyle ξεκίνησε απο τη καθημερινή μου επαφή με γυναίκες, γεμάτες ομορφιά, ζωντάνια, όνειρα, ανησυχίες, προβληματισμούς και όρεξη για ζωή. Γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικές ανάγκες και κουλτούρα, που αναζητούν ενθάρρυνση και παρότρυνση για κάθε τί καινούργιο. Μέσα από τη σελίδα μου προσπάθησα να συνδυάσω τη μόδα, τις τάσεις, την ομορφιά, τη ψυχολογία και τον υγιεινό τρόπο ζωής με την καθημερινότητα.

Το online περιοδικό «Go on Lifestyle» σας προσκαλεί να δείτε το κόσμο με μία διαφορετική ματιά! Ξεσηκώστε ιδέες, δοκιμάστε, τολμήστε και μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας.

Ρόλαρε στις κατηγορίες του “Go on Lifestyle” και ανακάλυψε το προσωπικό σου στυλ, τη δική σου ρουτίνα περιποίησης, φτιάξε τη διατροφή σου, γυμνάσου εύκολα στο σπίτι και ανέβασε τη ψυχολογία σου.

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

Μη ξεχνάτε πως η ζωή, είναι συναισθήματα, είναι στιγμές, είναι τοπία, είναι η διαφορετικότητα, είναι η πολυχρωμία είναι να χαμογελάς και να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, μα πάνω από όλα είναι να προχωράς και να το ζεις!

Η κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και μοναδικό!

Go on Lifestyle by Chrysa Zacharaki