ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Βαθύς καθαρισμός προσώπου.. Η βασική φροντίδα του δέρματος!»

Η βάση κάθε θεραπείας για γυναίκες και άντρες!!

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για να έχουμε μια υγιή πάνω απ’ όλα επιδερμίδα. Είναι ότι πιο σημαντικό μπορείτε να κάνετε για την επιδερμίδα σας, από την εφηβική ηλικία και μετά, πέρα από την απλή καθημερινή περιποίηση. Είναι η πιο βασική φροντίδα του δέρματος για άντρες και για γυναίκες , η πιο σωστή μέθοδος για να καθαρίσουμε τους πόρους μας σε βάθος και να απομακρύνουμε ρύπους, σκόνη, ιδρώτα, την υπερβολική έκκριση σμήγματος και το κρυμμένο μακιγιάζ. Γιατί η πραγματική αλήθεια είναι ότι όποια ενυδάτωση και να κάνετε μόνη σας στο σπίτι με κρέμα και όρο ή θεραπεία αντιρυτιδική, συσφιγκτική, λευκαντική κλπ., από την πιο οικονομική μέχρι την πιο ακριβή δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα δε κάνετε αυτή την διαδικασία καθαρισμού. Είναι η βάση για όλα και για όλες τις θεραπείες. Είναι το βασικό όπλο μιας αισθητικού.


Το αποτελέσματα μιας παραμελημένης επιδερμίδας και όχι σωστά καθαρισμένης λίγο πολύ είναι γνωστά… άλλα δέρματα γίνονται θαμπά άλλα αποκτούν μια κίτρινη χροιά από το σμήγμα, πόροι διεσταλμένοι, μαύρα στίγματά, σπυράκια και πολλά πιο σοβαρά θέματα. Τα αποτελέσματα όμως μετά το καθαρισμό είναι μια επιδερμίδα πραγματικά καθαρή και λαμπερή ένα δέρμα πραγματικά υγιές που ότι και να θελήσεις να κάνεις πάνω του είναι σε θέση να λειτουργήσει και να αποδώσει.
Ανάλογα με το τύπο δέρματος αλλάζει και η συχνότητα εφαρμογής και βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε γενικές γραμμές όμως σε ένα λιπαρό ή μεικτό δέρμα θα πρέπει να γίνετε τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο, σε ένα κανονικό 2 φορές το χρόνο και για ένα ξηρό μια φορά το χρόνο.
Η διαδικασία γίνετε από αισθητικό με τη χρήση ειδικών επαγγελματικών προϊόντων και μηχανημάτων.
Ο πόνος είναι υποφερτός κατά τη διεξαγωγή του σμήγματος.
Είναι απόλυτα φυσικό το δέρμα το κοκκινίσει ελαφρά τοπικά σε κάποια σημεία, οι κοκκινίλες στο μεγαλύτερο ποσοστό υποχωρούν το ίδιο 24ωρο σε κάποια ευαίσθητα δέρματα μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω. Με ειδικές καλμαντικές, αναπλαστικές μάσκες και κρέμες που χρησιμοποιούνται μετα τη διεξαγωγή σμήγματος μειώνεται ο χρόνος της κοκκινίλας επάνω στην επιδερμίδα.
Αν ο καθαρισμός γίνει σωστός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ούτε ένα σημάδι.

Μερικά σημαντικά και απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετέ μετα το καθαρισμό.
Όχι μακιγιάζ για μία τουλάχιστον μέρα.
Σκούπισμα προσώπου για τις επόμενες μέρες μέρες με μια καθαρή πετσέτα μονό για εσάς ή με χαρτί ρολό , ταμποναριστά, όχι τρίψιμο.
Πιασμένα μαλλιά για τις επόμενες δυο μέρες να μην ακουμπάνε στο πρόσωπο σας.
Αλλαγή μαξιλαροθήκης το ίδιο βράδυ.
Όχι δραστηριότητα που θα σας κάνει να ιδρώσετε όπως γυμναστήριο την ίδια μέρα …
Χρήση αντηλιακής κρέμας.
Υ.Γ. Για λόγους υγιεινής είναι επιλόγη μου σε κάθε καθάρισμο ή σε καθέ θεραπεία να μην εφαρμόζω τίποτα κοινό που να έρχεται σε επαφή με άλλο πρόσωπο, δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκια για αφαίρεση του peeling ή μάσκας, η αφαίρεση γίνετε με βαμβάκια η εξαγωγή σμήγματος γίνετε με γάντια, χρησιμοποιώ σπάτουλες μιας χρήσης σε οποιοδήποτε προϊόν δε βρίσκετε σε σωληνάριο και σκουφάκια μιας χρήσης. ‘Ολα πετιούνται στο τέλος κάθε διαδικασίας. Μπορείτε να το ζητάτε και εσείς από την αισθητικό σας για λογους υγεινής και προόληψης.

Γωγώ Μπόγρη – Fashion/Beauty Advisor
Αισθητικός

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Ρετινόλη, η βιταμίνη του γερασμένου δέρματος αλλά και όχι μόνο…»

Ενισχύει τη πυκνότητα της επιδερμίδας, η οποία γίνεται λεπτότερη κατά τη γήρανση, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών από ηλιακό έγκαυμα, βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων, διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα.