0
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Βαθύς καθαρισμός προσώπου.. Η βασική φροντίδα του δέρματος!»

Η βάση κάθε θεραπείας για γυναίκες και άντρες!!

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για να έχουμε μια υγιή πάνω απ’ όλα επιδερμίδα. Είναι ότι πιο σημαντικό μπορείτε να κάνετε για την επιδερμίδα σας, από την εφηβική ηλικία και μετά, πέρα από την απλή καθημερινή περιποίηση. Είναι η πιο βασική φροντίδα του δέρματος για άντρες και για γυναίκες , η πιο σωστή μέθοδος για να καθαρίσουμε τους πόρους μας σε βάθος και να απομακρύνουμε ρύπους, σκόνη, ιδρώτα, την υπερβολική έκκριση σμήγματος και το κρυμμένο μακιγιάζ. Γιατί η πραγματική αλήθεια είναι ότι όποια ενυδάτωση και να κάνετε μόνη σας στο σπίτι με κρέμα και όρο ή θεραπεία αντιρυτιδική, συσφιγκτική, λευκαντική κλπ., από την πιο οικονομική μέχρι την πιο ακριβή δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα δε κάνετε αυτή την διαδικασία καθαρισμού. Είναι η βάση για όλα και για όλες τις θεραπείες. Είναι το βασικό όπλο μιας αισθητικού.


Το αποτελέσματα μιας παραμελημένης επιδερμίδας και όχι σωστά καθαρισμένης λίγο πολύ είναι γνωστά… άλλα δέρματα γίνονται θαμπά άλλα αποκτούν μια κίτρινη χροιά από το σμήγμα, πόροι διεσταλμένοι, μαύρα στίγματά, σπυράκια και πολλά πιο σοβαρά θέματα. Τα αποτελέσματα όμως μετά το καθαρισμό είναι μια επιδερμίδα πραγματικά καθαρή και λαμπερή ένα δέρμα πραγματικά υγιές που ότι και να θελήσεις να κάνεις πάνω του είναι σε θέση να λειτουργήσει και να αποδώσει.
Ανάλογα με το τύπο δέρματος αλλάζει και η συχνότητα εφαρμογής και βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε γενικές γραμμές όμως σε ένα λιπαρό ή μεικτό δέρμα θα πρέπει να γίνετε τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο, σε ένα κανονικό 2 φορές το χρόνο και για ένα ξηρό μια φορά το χρόνο.
Η διαδικασία γίνετε από αισθητικό με τη χρήση ειδικών επαγγελματικών προϊόντων και μηχανημάτων.
Ο πόνος είναι υποφερτός κατά τη διεξαγωγή του σμήγματος.
Είναι απόλυτα φυσικό το δέρμα το κοκκινίσει ελαφρά τοπικά σε κάποια σημεία, οι κοκκινίλες στο μεγαλύτερο ποσοστό υποχωρούν το ίδιο 24ωρο σε κάποια ευαίσθητα δέρματα μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω. Με ειδικές καλμαντικές, αναπλαστικές μάσκες και κρέμες που χρησιμοποιούνται μετα τη διεξαγωγή σμήγματος μειώνεται ο χρόνος της κοκκινίλας επάνω στην επιδερμίδα.
Αν ο καθαρισμός γίνει σωστός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ούτε ένα σημάδι.

Μερικά σημαντικά και απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετέ μετα το καθαρισμό.
Όχι μακιγιάζ για μία τουλάχιστον μέρα.
Σκούπισμα προσώπου για τις επόμενες μέρες μέρες με μια καθαρή πετσέτα μονό για εσάς ή με χαρτί ρολό , ταμποναριστά, όχι τρίψιμο.
Πιασμένα μαλλιά για τις επόμενες δυο μέρες να μην ακουμπάνε στο πρόσωπο σας.
Αλλαγή μαξιλαροθήκης το ίδιο βράδυ.
Όχι δραστηριότητα που θα σας κάνει να ιδρώσετε όπως γυμναστήριο την ίδια μέρα …
Χρήση αντηλιακής κρέμας.
Υ.Γ. Για λόγους υγιεινής είναι επιλόγη μου σε κάθε καθάρισμο ή σε καθέ θεραπεία να μην εφαρμόζω τίποτα κοινό που να έρχεται σε επαφή με άλλο πρόσωπο, δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκια για αφαίρεση του peeling ή μάσκας, η αφαίρεση γίνετε με βαμβάκια η εξαγωγή σμήγματος γίνετε με γάντια, χρησιμοποιώ σπάτουλες μιας χρήσης σε οποιοδήποτε προϊόν δε βρίσκετε σε σωληνάριο και σκουφάκια μιας χρήσης. ‘Ολα πετιούνται στο τέλος κάθε διαδικασίας. Μπορείτε να το ζητάτε και εσείς από την αισθητικό σας για λογους υγεινής και προόληψης.

Γωγώ Μπόγρη – Fashion/Beauty Advisor
Αισθητικός

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«9 Βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε μετά από ένα βαθύ καθαρισμό!!!”

Θα πρέπει όμως να έχετε κατά νου ότι κάνοντας καθαρισμό στην επιδερμίδα σας θα πρέπει να προσέξετε και εσείς μερικά πράγματα τις επόμενες τουλάχιστον 3 μέρες, για να έχει επιτυχία ο καθαρισμός και να αποφευχθούν τυχόν παρενέργειες όπως ξεφλούδισμα της επιδερμίδας σε κάποια σημεία ή κάποια σπυράκια.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

“Περιποίηση σώματος.. Λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα”

Αποφύγετε το καυτό νερό στο μπάνιο που διαταράσσει τον φυσικό μανδύα προστασίας του δέρματος με αποτέλεσμα να το αφήνει ξηρό και αφυδατωμένο. Αντίθετα προτιμήστε να κάνετε μπάνιο με χλιαρό νερό που αφήνει το δέρμα λαμπερό.