ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Βάλε τη lotion στη ζωή σου!»

Είναι γεγονός, ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο μυαλό τους κυρίως το καθαρισμό και την ενυδάτωση και παραλείπουν ένα ενδιάμεσο βήμα που πραγματικά θα τους κάνει τη διαφορά στη επιδερμίδα τους και θα ολοκληρώσει την όλη διαδικασία.
Τη lotion!
Για πιο λόγο λοιπόν πρέπει να βάζουμε lotion καθημερινά, μετά το καθαρισμό μας και πριν την ενυδάτωση…
Αρχικά, οι τονωτικές lotion συσφίγγουν τους διεσταλμένους πόρους (τους πόρους δηλαδή που είναι ορατά πιο ανοιχτοί στην επιφάνεια του δέρματος), που έχουν διασταλεί από το καθαριστικό προϊόν που έχουμε χρησιμοποιήσει.
Προσφέρουν υγρασία στην επιδερμίδα και τη σφραγίζουν εσωτερικά.
Απομακρύνουν το περίσσιο σμήγμα
Απομακρύνουν τα υπολείμματα του μακιγιάζ.
Επαναφέρουν το ph. του δέρματος σε φυσιολογικά επίπεδα, το οποίο έχει διαταραχτεί από το καθαρισμό που έχουμε κάνει και από το νερό που έχουμε ξεπλυθεί. Στη ουσία βοηθάει να μην αφυδατώνεται η επιδερμίδα μας! Επαναφέροντας το ph. του δέρματος μας, το ενυδατικό προϊόν (κρέμα, ορός) εισχωρεί καλύτερα και μπορεί να αποδώσει εντέλει σωστά.
Έχουν αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή δράση.
Η αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς που αφήνει η lotion στην επιδερμίδα είναι άμεση και ορατή.


Πως χρησιμοποιείτε.
Σκουπίζουμε ταμποναριστά με μια πετσέτα την επιδερμίδα, να μην είναι βρεγμένη από το νερό που έχουμε ξεπλυθεί για να αφαιρέσουμε το καθαριστικό. Τοποθετούμε μια ποσότητα πάνω σε βάμβακι ή pants και τη περνάμε ταμποναριστά σε πρόσωπο και λαιμό, εκτός από την περιοχή των ματιών. Την αφήνουμε να απορροφηθει και στη συνέχεια, βάζουμε το ενυδατικό προϊόν. Η ποσότητα της ενυδατικής μετά τη lotion σίγουρά θα είναι μικρότερη.
Πόσες φορές την ημέρα τη χρησιμοποιούμε.
2 φορές την ημέρα. Πρωί και βράδυ, να θυμάστε πάντα… πριν βάλετε ενυδατική!
Πως τη διαλέγουμε.
Σίγουρα πρέπει να ξέρετε το τύπο δέρματος σας. Ρωτήστε αισθητικό αν δε τον γνωρίζετε. Τα ξηρά, αφυδατωμένα δέρματα έχουν ανάγκη από ενυδατικές, απαλυντικές lotion χωρίς οινόπνευμα. Τα λιπαρά, μικτά δέρματα έχουν ανάγκη σίγουρα από lotion ρυθμιστικές ως προς τη λιπαρότητα του προσώπου, με αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες.


Υ.Γ. Καλό θα είναι lotion να βάζετε κάθε φορά που μπαίνει νερό στην επιδερμίδα σας ακόμα και μετά το μπάνιο! Καμία γυναίκα δε θέλει να αισθάνεται άβολη την επιδερμίδα της με αίσθηση τραβήγματος ή με έντονη αίσθηση ή ακόμη και όψη λιπαρότητας … βάλτε τη lotion στη ζωή σας και πιστέψτε με θα δείτε διαφορά!

Γωγώ Μπόγρη – Fashion/Beauty Advisor

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

“Περιποίηση σώματος.. Λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα”

Αποφύγετε το καυτό νερό στο μπάνιο που διαταράσσει τον φυσικό μανδύα προστασίας του δέρματος με αποτέλεσμα να το αφήνει ξηρό και αφυδατωμένο. Αντίθετα προτιμήστε να κάνετε μπάνιο με χλιαρό νερό που αφήνει το δέρμα λαμπερό.