ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Υαλουρονικό οξύ στα χείλη… Γιατί όχι και εσείς;;;»

Τα δυο τελευταία χρόνια είναι μια συνηθισμένη εικόνα να βλέπουμε γύρω μας γυναίκες με πλούσια, γεμάτα, καλοσχεδιασμένα χείλη. Εικόνα όμορφη, ζηλευτή και αποδεκτή πλέον, καθώς στο παρελθόν όλοι λίγο πολύ έχουμε δει παραμορφωμένα χείλη τα οποία ήταν αποτελέσματα της υγρής σιλικόνης. Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική καταδικάζει τη χρήση υγρής σιλικόνης και υιοθετεί τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, τα οποία είναι η λύση πλέον για την αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών καθώς και για τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη και των παρειών.
Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη και αποτελεί φυσικό στοιχείο του οργανισμού μας, η μέθοδος εφαρμογής του είναι απόλυτα ασφαλής. Δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλεί αντιδράσεις, δεν δημιουργεί φλεγμονές, δεν προκαλεί κακοήθειες, δεν προκαλεί κολλαγονώσεις. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Το οποίο θεωρείτο το πιο ιδανικό.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και ανώδυνη !
Μια ώρα πριν την εφαρμογή γίνεται επάλειψη αναισθητικής κρέμας στην περιοχή.
Στη συνεχεία με τη μορφή ένεσης το υαλουρονικό οξύ εγχέεται μέσα στα χείλη για να αυξηθεί ο όγκος τους, την ίδια στιγμή διορθώνεται το περίγραμμα των χειλιών, ώστε να δείχνουν καλοσχηματισμένα και σαρκώδη.
Η ποσότητα και τα σημεία όπου θα προστεθεί το υαλουρονικό οξύ, ώστε να επιτευχθούν όμορφα φυσικά χείλη, εξαρτάται από τις ανάγκες του ασθενούς αλλά και της εμπειρίας του εξειδικευμένου ιατρού. Χρειάζονται 2-3 ημέρες για να απλωθεί το φάρμακο και να τελειοποιηθεί η εικόνα αλλά αυτή που βλέπουμε άμεσα είναι στο 90% της τελικής που θα έχουμε.
Η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στα χείλη επιτυγχάνει με φυσικό, ασφαλή τρόπο και για μεγάλο χρονικό διάστημα όμορφα χείλη. Απευθύνετε είτε σε άτομα που από τη φύση τους διαθέτουν λεπτά χείλη, είτε σε ανθρώπους που έχουν τις γνώστες σε όλους μας ‘’ρυτίδες καπνιστή ‘’ ή ρυτίδες στόματος, είτε σε ανθρώπους που με την πάροδο των ετών παρατηρούν αλλαγή στη εικόνα των χειλιών σε σχέση με αυτή που διέθεταν σε πιο νεαρή ηλικία, είτε σε γυναίκες που επιθυμούν απλά μια βελτίωση στην εικόνα τους .
Θα πρέπει να σας πω όμως… πως τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Πρόσωπα με λεπτά χαρακτηριστικά, άτονα ζυγωματικά ή μικρή μύτη δεν μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλα χείλη. Δε θα υπάρχει ισορροπία.

Για να έχουμε ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας αυτής μετά από 9-12 μήνες, γιατί το υαλουρονικό οξύ ως φυσικό συστατικό του οργανισμού σταδιακά υποδομείται από ειδικά ένζυμα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, το μόνο που μπορεί μετά τη συνεδρία να εμφανιστεί είναι ένα ήπιο οίδημα στην περιοχή, το οποίο υποχωρεί σε 24 ώρες και μπορεί να καλυφτεί ακόμα και με make up.
Κάτι που το κάνει μοναδικό το συγκεκριμένο εμφύτευμα είναι η ύπαρξη του ΑΝΤΙΔΟΤΟΥ του Υαλουρονικού οξέος, (Υαλουρονιδάση) δεδομένου ότι ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ από τα σύγχρονα ενέσιμα εμφυτεύματα της Πλαστικής Χειρουργικής δεν έχει ΑΝΤΙΔΟΤΟ.
Η Υαλουρονιδάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Υαλουρονικού οξέος, αν σε κάποια θέση μπήκε περισσότερη ποσότητα υλικού και οποιαδήποτε στιγμή μελλοντικά για οποιοδήποτε λόγο, θελήσουμε να αφαιρέσουμε το Υαλουρονικό οξύ.
Το κόστος εξαρτάται από το προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν περίπου από 160-200 ευρώ για τόνωση περιγράμματος, όγκο στα χείλη…σχετικά οικονομική μέθοδος!

Περιοχές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης υαλουρονικό οξύ είναι…
ρυτίδες παρειών, σε ζυγωματικά, σε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, σε ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσοφρύου (συνήθως μετά από botox) και σε ουλές ακμής.

Γιατί όχι και εσείς; Τολμήστε το!

Γωγώ Μπόγρη – Fashion/Beauty Advisor

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Χαιρόμαστε τον ήλιο με προσοχή και προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία!»

Η προστασία του δέρματός σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, τις ηλιακές αλλεργίες, την εμφάνιση μελαγχρωματικών κηλίδων.