ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Τρόποι να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου!!

Από τη δεύτερη κιόλας δεκαετία της ζωής μας ξεκινάει η γήρανση του δέρματος και η ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ή απλά δε θέλουν να το παραδεχτούν, είναι όμως γεγονός.

Ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους θα μπορέσεις να λες άφοβα “είμαι όσο φαίνομαι”!!
– ΝΕΡΟ: Η ημερήσια κατανάλωση σε νερό είναι περίπου δύο με τρία λίτρα, η ποσότητα αλλάζει ανάλογα με το βάρος μας, την άσκηση αλλά και την εποχή. Η ενυδάτωση γίνεται από μέσα προς τα έξω και τα αποτελέσματα είναι ορατά.
– ΦΡΟΥΤΑ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Τα θρεπτικά συστατικά, οι βιταμίνες, το νερό και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχουν όχι απλά θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα μας αλλά θα μας βοηθήσουν και στην απώλεια βάρους
– ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ: Έχουν μπει πλέον στη καθημερινότητά μας και επιτέλους έγιναν συνήθεια. Ανάλογα την ηλικία μας και τις ανάγκες μας επιλέγουμε ανάμεσα σε μία απλή ενυδατική με βιταμίνες ή σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα. Συνδυαστικά με κάποιο ορό (serum) ή λαδάκι ολοκληρώνουμε το κομμάτι της ενυδάτωσης του προσώπου μας.

Ξεκίνα και θα αγαπήσεις κι εσύ την εικόνα σου!!

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Ρετινόλη, η βιταμίνη του γερασμένου δέρματος αλλά και όχι μόνο…»

Ενισχύει τη πυκνότητα της επιδερμίδας, η οποία γίνεται λεπτότερη κατά τη γήρανση, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών από ηλιακό έγκαυμα, βοηθά στην επούλωση των τραυμάτων, διεγείρει το σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα.