ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Τρόποι να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου!!

Από τη δεύτερη κιόλας δεκαετία της ζωής μας ξεκινάει η γήρανση του δέρματος και η ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν ή απλά δε θέλουν να το παραδεχτούν, είναι όμως γεγονός.

Ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους θα μπορέσεις να λες άφοβα “είμαι όσο φαίνομαι”!!
– ΝΕΡΟ: Η ημερήσια κατανάλωση σε νερό είναι περίπου δύο με τρία λίτρα, η ποσότητα αλλάζει ανάλογα με το βάρος μας, την άσκηση αλλά και την εποχή. Η ενυδάτωση γίνεται από μέσα προς τα έξω και τα αποτελέσματα είναι ορατά.
– ΦΡΟΥΤΑ/ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Τα θρεπτικά συστατικά, οι βιταμίνες, το νερό και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχουν όχι απλά θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα μας αλλά θα μας βοηθήσουν και στην απώλεια βάρους
– ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ: Έχουν μπει πλέον στη καθημερινότητά μας και επιτέλους έγιναν συνήθεια. Ανάλογα την ηλικία μας και τις ανάγκες μας επιλέγουμε ανάμεσα σε μία απλή ενυδατική με βιταμίνες ή σε υψηλής τεχνολογίας προϊόντα. Συνδυαστικά με κάποιο ορό (serum) ή λαδάκι ολοκληρώνουμε το κομμάτι της ενυδάτωσης του προσώπου μας.

Ξεκίνα και θα αγαπήσεις κι εσύ την εικόνα σου!!

Κοινοποιήστε εδώ
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Καθαρή και Λαμπερή επιδερμίδα με ατμόλουτρο πριν τη μεγάλη βραδιά της Πρωτοχρονιάς!»

Η ζέστη, που δημιουργούν οι ατμοί, διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλότερο, πιο λείο και υγιές.