0
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

«Timing της Δίαιτας»

Έχει η ένα πρόγραμμα διατροφής τους δικούς του χρόνους? Το σωστό Timing παίζει ρόλο και στη δίαιτα!

Ας δούμε παρακάτω..

  • Ιδανική εποχή ο μήνας Σεπτέμβριος για νέα «ξεκινήματα»συμπεριλαμβανομένου και ενός προγράμματος υγιεινής διατροφής.
  • Ιδανική μέρα για να ξεκινήσει η δίαιτα σίγουρα δεν είναι η Δευτέρα …υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέχρι το τέλος ενός κουραστικού πενθημέρου να τα παρατήσει κάποιος. Οπότε θα μπορούσε να είναι στο μέσο της εβδομάδας ακόμη και το Σαββατοκύριακο όπου είναι κανείς χαλαρός και μπορεί να οργανώσει πιο εύκολα τη δίαιτα καθώς και να μην τη διακόψει.
  • Ιδανικές ώρες για τα ημερήσια γεύματα σίγουρα είναι οι ώρες που βολεύουν το προσωπικό μας πρόγραμμα αρκεί να τηρούνται τα 5-6 γεύματα ημερησίως και οι ώρες μεταξύ των γευμάτων να μην ξεπερνούν τις 3-4.
  • Κάθε γεύμα σίγουρα δεν θα πρέπει να έχει μικρότερη διάρκεια από 20 λεπτά.
  • Η κατάλληλη ώρα για την κατανάλωση ενός γλυκού είναι με γεμάτο στομάχι μετά από κάποιο γεύμα για να αποφευχθούν υπογλυκαιμίες.
  • Κατάλληλη ώρα μετά από γεύμα είναι και η κατανάλωση καφέ αφού έχει βρεθεί ότι βοηθά στην μεταβολική διαδικασία.
  • Τέλος, ιδανική ώρα για άσκηση που συνδυάζεται με τη δίαιτα μας είναι από τις 16:00- 19:00.Είναι πιο αποδοτική από την πρωινή άσκηση.

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α!


Ηλία Ευαγγελία
Απόφοιτος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού Πανεπιστημίου Αθηνών
Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής
evagelia1980@windowslive.com

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

YOU MAY ALSO LIKE
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

«Φτιάξε τη δική σου δίαιτα!»

Επειδή κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τις διατροφικές μας συνήθειες καθώς και το ημερήσιο μας πρόγραμμα ,από εμάς τους ίδιους , ακολουθώντας την παρακάτω λίστα και μερικές  απλές οδηγίες που την συνοδεύουν μπορούμε να διαμορφώσουμε το δικό μας διατροφικό πρόγραμμα και να απαλλαχτούμε από τα περιττά κιλά.