MUST LOOK

«Ημιμόνιμο μακιγιάζ. Τέλεια, καλοσχηματισμένα, χείλη όλη την ημέρα!»

Δεν υπάρχει γυναίκα, χωρίς αμφιβολία, που δε θα ήθελε να ξυπνάει να πηγαίνει στο μπάνιο της και να βλέπει μια ωραία εικόνα του εαυτού της στον καθρέφτη της…. καμία μα καμία! Το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος το πρωί που θα μας έκανε να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας και να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας εύκολα. Πόσες γυναίκες όμως έχουν χρόνο να αφιερώσουν το πρωί 5 με 7 λεπτά για να κάνουν ένα γρήγορο μακιγιάζ και να τονίσουν μάτια, φρύδια, μήλα, χείλη και να δείχνουν όλα αρμονικά τονισμένα…; στη πραγματικότητα πολλοί λίγες.
Δεν θα ήταν τέλειο να ξυπνάγαμε όλες και να είμασταν περιποιημένες ;;;
Προσωπικά το αγαπημένο μου γυναίκειο χαρακτηριστικό που θα ήθελα πάντα να είναι καλοσχηματισμένο πέραν από τα φρύδια είναι τα χείλη! Είναι το δεύτερο στοιχείο πάνω στο πρόσωπο μας που μας δίνει χαρακτήρα και προσωπικότητα στην εμφάνιση μας.
Τι θέλουμε λοιπόν απ’ αυτά; Σχήμα, ένα ωραίο σωστό σχήμα που να τα αναδείξει, να διορθώσει τυχόν ατέλειες και να τα ξεχωρίσει αρμονικά από το υπόλοιπο πρόσωπο. Χρώμα, που θα τα κάνει να φαίνονται γεμάτα και ζουμερά και θα βοηθήσει την επιδερμίδα του προσώπου να μη φαίνεται χλωμή. Διάρκεια, και να μη χρειαστεί επίσης αυτό το χρώμα να το ανανεώνουμε μέσα στη μέρα! Ζητάμε πολλά;;;
Ζητάμε πολλά! Αλλά υπάρχει λύση για τις απαιτητικές που τα θέλουν όλα και μάλιστα τα τελευταία χρονιά είναι αρκετά διαδεδομένη…το ημιμόνιμο μακιγιάζ! Πιο συγκεκριμένα το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών.


Επειδή το θέμα μας ενδιαφέρει αρκετά, ζητήσαμε τη γνώμη της ειδικού Κ. Anna Telmanova που θα μας εξηγήσει τα πάντα για την εφαρμογή αυτής της μεθόδου.
Τι είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, ποια διαδικασία ακολουθείται, υπάρχει πόνος και πόση διάρκεια μπορεί να έχει ;
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι μια μορφή χρωματισμού με τη μέθοδο της δερματοστιξίας ή αλλιώς τατουάζ. Χρησιμοποιώντας μία δονούμενη βελόνα, ο τεχνικός θα εφαρμόσει τη χρωστική ουσία στο άνω στρώμα του δέρματος σας. Είναι μια διαδικασία ανώδυνη καθώς εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα στη περιοχή που θα επέμβουμε, χωρίς τραυματισμούς και πρηξίματα διάρκειας περίπου 1,5 με 2 ώρες. To αποτέλεσμα έχει κατά μέσον όρο διάρκεια από 3 έως 5 έτη.
Γιατί μια γυναίκα να μπει στη διαδικασία να κάνει τατουάζ στα χείλη της;
Ένα τατουάζ στα χείλη μπορεί να δώσει ένα τέλειο σχήμα στην γραμμή των χειλιών ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ουλές ή ασυμμετρίες αλλά ακόμα πιο απλά όταν θέλετε να είστε πάντα μακιγιαρισμένη. Επιλέγουμε ένα πρωινό μακιγιάζ σε απαλούς τόνους για ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Δεν συνίσταται να γίνει μόνο περίγραμμα χειλιών καθώς θα πρέπει να πάντα να το «γεμίζετε » με κραγιόν σε διαφορετική περίπτωση τα χείλη σας θα φαίνονται ξεθωριασμένα. Επιπλέον θα τονιστούν οι όποιες ρυτίδες υπάρχουν και φυσικά στη περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για ημιμόνιμο μακιγιάζ.
Ενθαρρύνουμε το ημιμόνιμο μακιγιάζ γιατί είμαστε πάντα περιποιημένες, δεν φεύγει με το νερό, με την εφίδρωση και επιπλέον δεν προκαλεί γήρανση και σχηματισμό ρυτίδων στη περιοχή των χειλιών από το συχνό βάψιμο – ξεβάψιμο. Επίσης αποφεύγουμε την απορρόφηση του επικίνδυνου μολύβδου που περιέχουν τα κραγιόν. Τέλος δεν αφήνουμε αντιαισθητικά σημάδια από κραγιόν σε ποτήρια, πιρούνια, ρούχα ή ακόμα πιο συχνά όταν φιλάμε κάποιον.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή τα καλλοπιστικά τατουάζ , είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα του κλάδου της υγείας και της ομορφιάς, γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή τεχνικού που θα κάνει την εφαρμογή. Μιλάμε για το πρόσωπο μας, τη πρώτη εντύπωση που λαμβάνει κάποιος για εμάς και κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο στην εμφάνιση μας και κατ’ επέκταση στη ψυχολογία μας. Το λάθος μπορεί να διορθωθεί αλλά στη περίπτωση αυτή μιλάμε για μια επώδυνη και δαπανηρή διαδικασία, γι αυτό λοιπόν προσοχή στα κριτήρια που θέτουμε για την εύρεση του κατάλληλου ανθρώπου στον οποίο και θα εμπιστευτούμε το πρόσωπο μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ειδικό εφαρμογής ημιμόνιμου μακιγιάζ Κ. Anna Telmanova και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Nails Club και Crocus nail cosmetics για τις γνώσεις και τις πληροφορίες που μας έδωσε.

Γωγώ Μπόγρη – Αισθητικός
Fashion/beauty Advisor.

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
MUST LOOK STEP BY STEP

««ΤΡΙΧΑ – ΤΡΙΧΑ» Η πιο δημοφιλής τεχνική ημι-μόνιμου μακιγιάζ για τη κορνίζα του προσώπου μας… τα φρύδια μας!»

Πρόκειται για μια μέθοδο με 100% φυσικό αποτέλεσμα, η οποία επιτρέπει τον σχεδιασμό μεμονωμένων τριχών, η αισθητικός σχεδιάζει τις λεπτές νέες τρίχες σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν και οι φυσικές.