ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Σπυράκια!!! Τι θέλουν να μας πούν ανάλογα με το σημείο που εμφανίζονται.»

Πολλές φορές βλέπουμε σπυράκια στο πρόσωπο μας να εμφανίζονται σε μικρές ομάδες, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μας. Το πρόσωπο μας, μας δίνει μια σαφή εικόνα για το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σώμα μας και ποιες κακές συνήθειες πρέπει να διακόψουμε. Διάφορα όργανα του σώματος μας, μας χτυπούν το κουδουνάκι, δείχνοντας μας τις εσωτερικές μας ανάγκες, αντανακλούν την εσωτερική τους υγεία έτσι.

♦ Σπυράκια στο μέτωπο..
Τα σπυράκια στο μέτωπο συνήθως είναι αποτέλεσμα κακών συνηθειών, όσον αφορά τη διατροφή μας. Μεγάλης ποσότητας λιπαρών και επεξεργασμένων τροφών, αλκοόλ και καφεΐνης. Άγχος και έλλειψη ύπνου. Η μείωση αυτών των τροφών και η αύξηση του νερού σίγουρα θα βοηθήσουν, κατανάλωση ώμων τροφών και όχι επεξεργασμένων, ο σωστός ύπνος καθώς και το μάζεμα των μαλλιών αφού και οι τρίχες των μαλλιών είναι εστίες μικροβίων.

♦ Ανάμεσα στα φρύδια..
Υπερβολική κατανάλωση κρέατος καθώς και η ύπαρξη κάποιας αλλεργίας που δε τη γνωρίζετε.

Στα μάγουλα..
Τα μάγουλα είναι μια σύνθετη περιοχή που παίζουν πολλά πράγματα το ρόλο τους. Η περιοχή ψηλά στα μάγουλα σχετίζετε με τους πνεύμονες, οπότε το κάπνισμα και το καυσαέριο είναι μια από τις πιθανές αιτίες. Ποιο χαμηλά στα μάγουλα έχει να κάνει με κακή διατροφή, μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και λιπαρών τροφών σίγουρα, άγχος ακόμη και κάποιο είδος αλλεργίας σε λάθος προϊόντα περιποίησης προσώπου ή καλλυντικών ή σε τροφή. Επίσης μπορεί να οφείλονται στα μικρόβια του κινητού, ή στα μικρόβια των χεριών αν συνηθίζετε να ακουμπάτε το πρόσωπο σας ή να το τρίβετε.

Στη μύτη..
Κακή διατροφή και εδώ και δυσκολία στη διαδικασία της πέψης των τροφών.

Στόμα και πηγούνι..
Και εδώ το στρες και η κακή διατροφή παίζουν ρόλο, τα λιπαρά, η ζάχαρη, το οινόπνευμά, η καφεΐνη. Επίσης, δείχνει και δυσλειτουργία των νεφρών λόγω αφυδάτωσης. Καθώς και χαμηλά στο πηγούνι δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια διαταραχή στις ορμόνες. Αλλάξτε τη διατροφή σας, πίνετε αρκετό νερό και ρυθμίστε τις ορμόνες σας.

Γνάθος..
Οι διαταραγμένες ορμόνες παίζουν μεγάλο ρόλο. Η διατροφή με αρκετό αλάτι ίσως ή οι τροφές με καρυκεύματα.

Γωγώ Μπόγρη / Αισθητικός

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Χαιρόμαστε τον ήλιο με προσοχή και προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία!»

Η προστασία του δέρματός σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τον καρκίνο του δέρματος, την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, τις ηλιακές αλλεργίες, την εμφάνιση μελαγχρωματικών κηλίδων.