STEP BY STEP

«Παντρεύεσαι;;;Τι πρέπει να έχετε κατά νου στην αναζήτηση make up artist για το γάμο σας!»

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας (όσον αφορά τη προετοιμασία σας τουλάχιστον), θα έρθει πιο κοντά από όλους και θα σας βοηθήσει να προβάλετε τη πιο όμορφη και φωτεινή πλευρά του εαυτού σας, είναι το άτομο που θα επιλέξετε να σας κάνει το νυφικό μακιγιάζ σας. Σκεφτείτε ότι θα είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα έρθει πιο κοντά σας την ημέρα αυτή, θα σας ακουμπήσει στο πρόσωπο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία της προετοιμασίας, θα φτάσει μαζί σας στη κυριολεξία μέχρι τη πόρτα του σπιτιού σας!

Μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας καθώς θα είστε σε αναζήτηση make up artist – αισθητικού…

♦ Πρώτον, επιλέξτε κάποιον επαγγελματία. Κάποιον που να έχει εμπειρία στα νυφικά μακιγιάζ και λέω νυφικά γιατί στη πραγματικότητα ένα νυφικό μακιγιάζ δεν έχει τόσο τεράστια διαφορά από ένα σωστό επαγγελματικό μακιγιάζ που μπορεί να σας κάνει κάποιος επαγγελματίας σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ζωής σας, κάποιον όμως που έχει ασχοληθεί με το κομμάτι ΄΄νυφικό μακιγιάζ΄΄και να μπορεί να διαχειριστεί σωστά το χρόνο του, να συνεργαστεί σωστά με ανθρώπους που δεν έχει συνεργαστεί ξανά, να βρει εναλλακτικές στα απρόοπτα του γάμου, να διαχειριστεί την ψυχολογία σας!

♦Δεύτερον, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι η βαλίτσα ενός επαγγελματία θα έχει μέσα προϊόντα μακιγιάζ από διάφορες εταιρείες, καθώς, ο καθένας ψάχνει να βρει το καλύτερο προϊόν που θα του δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

♦Τρίτον, στο μακιγιάζ υπάρχουν πολλές τεχνικές οπότε μην εκπλαγείτε αν κάνετε δοκιμαστικά με διαφορετικούς ανθρώπους και ακολουθήσουν διαφορετικούς τρόπους , πιθανότατα και οι δύο τεχνικές να είναι σωστές!

♦Τέταρτον, αν έχετε την ευχέρεια να κάνετε δυο δοκιμαστικά στο πρώτο δώστε την ευκαιρία στον επαγγελματία να κάνει αυτό που πιστεύει για εσάς, αφού βέβαια πρώτα έχετε συζητήσει μαζί για το ύφος του γάμου, του νυφικού σας και για το πώς θα θέλατε να δείχνετε εκείνη τη μέρα! Πιθανότατά έτσι να αποφασίσετε από το πρώτο δοκιμαστικό και να μη χρειαστεί να κάνετε δεύτερο!

– Καλό θα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα και από τους δυο το δοκιμαστικό να γίνει μέρα για να υπάρχει σωστός φωτισμός.

-Μη ξεχνάτε ότι ένα καλό μακιγιάζ ξεκινάει πάντα από ένα σωστά καθαρισμένο ενυδατωμένο πρόσωπο. Οπότε φροντίστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καθαρίζοντας το δέρμα και ενυδατώνοντάς το.

♦ Πέμπτων, οι φωτογραφίες που θα τραβήξετε με το κινητό σας πιθανότατά στο δοκιμαστικό να μην ανταποκρίνονται 100% στη πραγματικότητα. Την αλήθεια θα σας την πει ο καθρέφτης σας. Εστιάστε όταν κοιταχτείτε στο καθρέφτη στο αποτέλεσμα της συνολικής εικόνας σας. Να είναι δεμένο χρωματικά και αρμονικό με τα χαρακτηριστικά σας. Το μακιγιάζ σας πρέπει να ανταποκρίνεται στο ύφος νυφικού ( ρομαντικό, λιτό, chic, glamorous, boho, vintage κ.τ.λ. π ).

Πείτε ναι στις φωτοσκιάσεις και στις φωτεινότητες που είναι απαραίτητες, στις ψεύτικες βλεφαρίδες, στα ζέστα και ήρεμα, χρώματα.

Πείτε όχι στις υπερβολές glitter, έντονες γυαλάδες. Ενημερώστε για τυχόν αλλεργίες ή ερεθισμούς ή οτιδήποτε μπορεί να βγάζετε σε περιόδους στρές όπως επιχείλιο έρπη, τυχόν δερματίτιδες, χαλάζιο στα ματιά κλπ. Ένα μικρό ιστορικό ίσως φανεί χρήσιμο για τη ημέρα αυτή!

Έχετε κατά νου… …ότι για το μακιγιάζ εκείνη την ημέρα θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος, ιδιαίτερα αν υπάρχουν φωτογράφοι στη προετοιμασία και κόσμος που σίγουρα θα θέλει να μοιραστεί τη χαρά της προετοιμασίας σας. Μια λογική σειρά στην προετοιμασία είναι να γίνει πρώτα τα χτένισμα και μετά το μακιγιάζ ή παράλληλα και τα δυο. Να είστε σίγουρες ότι την ημέρα του γάμου σας θα είστε πιο περιφανή για τις επιλογές σας γιατί θα τις δείτε για πρώτη φορά συνδυασμένες μακιγιάζ, χτένισμα, νυφικό!

Καλή επιτυχία!

Γωγώ Μπόγρη /Αισθητικός – Make-up artist

www.goonlifestyle.com

 

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
STEP BY STEP

«5 Απλά βήματα για Smokey Eyes»

Το smoky look μπορεί να συγκριθεί με ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, διαχρονικό, sexy, εντυπωσιακό και επιλογή πολλών διάσημων. Σε συχνές συζητήσεις γυναικών επικρατεί ως κάτι δύσκολο, με 5 απλά βήματα όμως θα καταφέρεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.