0
ΑΣΚΗΣΗ

»Padel tennis.. You’ve got to try it »

Ένα νέο άθλημα είναι πάντα μια καινούρια πρόκληση για τους περισσότερους από εμάς. Το padel ήρθε στην Ελλάδα πριν από 4 χρόνια, μετρά όμως 45 χρόνια ιστορίας κυρίως στην Λ. Αμερική. Είναι το δεύτερο σπορ σε δημοτικότητα στην Ισπανία μετά το ποδόσφαιρο και σκοπός αυτών που ασχολούνται με αυτό, είναι να ενταχθεί στα ολυμπιακά αθλήματα.
Είναι ένα άκρως κοινωνικό και ευχάριστο σπορ που θα βελτιώσει την φυσική σου κατάσταση και θα γυμνάσει όλο σου το σώμα, ενώ ταυτόχρονα θα σε διασκεδάσει.
Οι κανόνες είναι απλοί, αρκεί να έχεις δει κάποιες φορές τένις. Είναι συνδυασμός τένις, σκουός και ρακετών. Το γήπεδο είναι μικρότερο από αυτό του τένις, μόνο που «περιφράσσεται» από γυάλινους τοίχους. Η ρακέτα είναι διαφορετική σε σχήμα και μήκος.
Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι σε διαστάσεις τέτοιες ώστε να παίζονται αγώνες 2vs2. Οπότε, τι καλύτερο από το να πάρεις τους κολλητούς σου και αντί να πιείτε έναν ακόμα καφέ, να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο άθλημα;;
Εμείς παίζουμε στο Ace Tennis Club στον Γέρακα και μετά βουτάμε στην υπέροχη πισίνα του.

Σε πείσαμε;;

Take a look: https://www.youtube.com/watch?v=UCmUO31QhYc

By Eirini Liontou https://www.instagram.com/ireneliontou/

www.goonlifestyle.com

 

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

YOU MAY ALSO LIKE
ΑΣΚΗΣΗ

«Γιόγκα ή pilates…; Aσε το σώμα και το νού να αποφασίσει!»

Ότι απ’ τα δυο και να επιλέξεις είναι ένα δώρο προς τον εαυτό σου καθώς θα δεις τον εαυτό σου εσωτερικά και εξωτερικά να αλλάζει, ακόμα και αν δεν είσαι άνθρωπος το γυμναστήριων, των αθλημάτων και των διατροφών γενικότερα!