ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Only for men…

Ο άντρας στη σημερινή εποχή εκτός από το σώμα του έχει αρχίσει να ενδιαφέρετε και για την όψη της επιδερμίδας του. Ρύπανση, καυσαέριο και κακός αερισμός στο χώρο εργασίας αποτελούν απειλή για το δέρμα. Μη μένεις πίσω και μη πανικοβάλλεσαι στην ιδέα της περιποίησης.

Για να μη χάνεσαι σημείωσε τους 3 παρακάτω τρόπους για ένα υγιές και όμορφο δέρμα:

  1. Καθαρισμός: Με πιο απλά λόγια φρόντισε το βράδυ πριν ξαπλώσεις με ένα gel να καθαρίζεις το πρόσωπό σου. Ιδανικά προτίμησε ανδρική σειρά καθαρισμού μιας και είναι πιο ισχυρά. Αν επιθυμείς ακόμα πιο δραστικό αποτέλεσμα προμηθεύσου και ένα πήλιγκ (gel με κόκκους) το οποίο θα εφαρμόζεις μία φορά την εβδομάδα και θα πετυχαίνεις ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό.
  2.  Ενυδάτωση: Άφησε πίσω τα ταμπού και δες διαφορά στην εικόνα σου απλά εφαρμόζοντας μια ενυδατική κρέμα. Εαν σε ενοχλούν τα αρώματα στις ανδρικές σειρές θα βρεις πραγματικά κάτι να σε ευχαριστεί. Εάν επιλέξεις για πρωί και μια κρέμα με SPF θα προστατευτείς και από τη πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.
  3. Χείλη: Ένα απλό balm καθαρά ενυδατικό, άχρωμο το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από ένα φαρμακείο θα δείχνει τα χείλη σου πιο υγιεί και με ωραία υφή

Εύκολα και απλά ανέβασε τη ψυχολογία σου!
Go on like a real man!

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Καθαρή και Λαμπερή επιδερμίδα με ατμόλουτρο πριν τη μεγάλη βραδιά της Πρωτοχρονιάς!»

Η ζέστη, που δημιουργούν οι ατμοί, διεγείρει τη ροή του αίματος και καθαρίζει το δέρμα, ανοίγοντας τους πόρους και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα κάνοντας το δέρμα απαλότερο, πιο λείο και υγιές.