LIVE IT UP ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«OlioVita Sun!!! Ο νέος μου σύμμαχος απέναντι στη φωτο-γήρανση.»

Τα τελευταία χρόνια έχουμε πλέον όλοι εμπεδώσει (γυναίκες – άντρες) ότι η υπερέκθεση στον ήλιο έχει βλαβερές συνέπειες τόσο για την επιδερμίδα, όσο και για την υγεία μας. Οι περισσότεροι από εμάς κοιτάζοντας το καθρέφτη στο τέλος του καλοκαιριού και παρατηρώντας καλά την επιδερμίδα τους, σιγουρά κάπου στο σώμα ή στο πρόσωπο θα εντοπίσουν κάποιο νέο καλοκαιρινό απόκτημα!
Η προστασία του δέρματός από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, όλο το χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, με όποιο τρόπο και κατάλληλο μέσο υπάρχει, είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις βλαβερές συνέπειες του.
Η UVB ( Burning ) ακτινοβολία που η δράση της είναι πιο έντονη τις μεσημεριανές ώρες μεταξύ 10-2, είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα, τα εγκαύματα και ύποπτη για το καρκίνο του δέρματος. Η UVA ( Ageing ) ακτινοβολία η οποία φτάνει στη γη όλο το χρόνο με την ίδια ένταση όλη την ημέρα, είναι υπεύθυνη για τα σημάδια φωτογήρανσης. Όπως, τραχύτητα του δέρματος, ρυτίδες, χαλάρωση, ωχρό δέρμα, δυσχρωμίες – μελαγχρωματικές κηλίδες (πανάδες, κηλίδες, φακίδες), φαγέσωρες, υπερκεράτωση, καθώς και για τις φωτοαλλεργίες…
(Αξίζει να πούμε ότι η φωτογήρανση δεν αφορά μόνο τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας καθώς ξεκινάει από την εφηβική ηλικία…. και εκδηλώνεται σταδιακά από τα 20 χρόνια μας και μετα.)

Οι φωτοαλλεργίες τώρα, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, αφορά μεγάλο πληθυσμό, δεν έχουν ηλικία και φύλο και είναι περισσότερο έκδηλες τους μήνες που η ηλιοφάνεια είναι πιο έντονη, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο. Καθώς ηλιοφάνεια στην Ελλάδα υπάρχει όλο το χρόνο. Οι περισσότερες παρ΄ όλα αυτά, εμφανίζονται την άνοιξη και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Φωτοαλλεργίες λοιπόν, είναι όλες οι δερματικές αντιδράσεις που παρουσιάζει το δέρμα απέναντι στον ήλιο και σε αντίθεση με άλλες δερματικές αντιδράσεις μπορούν να εμφανιστούν στο δέρμα 24 ή και 48 ώρες μετα την έκθεση στον ήλιο. Οι πιο κοινές και συνηθισμένες είναι η φωτοτοξική και φωτοαλλεργική δερματίτιδα, το πολύμορφο εκ φωτός και η φυτο-φωτοδερματίτιδα. Εκδηλώνονται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, με κοκκινίλα στο δέρμα – ερυθρότητα ,φαγούρα – κνησμό, ανάγλυφη υφή του δέρματος, φυσαλιδώδες εξάνθημα.
Σίγουρα τον ήλιο δε μπορούμε να τον εξαφανίσουμε, επίσης δε μπορούμε να μένουμε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας. Ούτε ο φόβος, ούτε η αμέλεια είναι ο σωστός δρόμος. Το λογικό είναι να μάθουμε να ζούμε σωστά με αυτόν, απολαμβάνοντας τον όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να ενισχύουμε τις άμυνες του!
Η πρόληψη και συνδυασμός κινήσεων θα μας βοηθήσουν για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα προστασίας και αντιμετώπισης. Όπως και με όλες τις παθήσεις του ανθρωπίνου οργανισμού έτσι και με τις παθήσεις του δέρματος η καλύτερη αντιμετώπιση γίνετε όχι μόνο επιδερμικά αλλά και εκ των έσω. Συνδυάζοντας την αντηλιακή προστασία ή τα εξειδικευμένα ενυδατικά προϊόντα που χρησιμοποιείτε, με ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για την προστασία και αποκατάσταση των βλαβερών συνεπειών της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.
Τα συμπληρώματα διατροφής είναι σκευάσματα, τα οποία περιέχουν θρεπτικά συστατικά. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής γίνεται για τη συντήρηση της καλής υγείας.

Βρές το.. OlioVita Sun

Το OlioVita Sun είναι το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για
τη προστασία του δέρματος από τις UVA, UVB,IR, Visible, τη φωτο-γήρανση και τη δημιουργία κηλίδων.
♦ Ανακουφίζει τις φωτοευαίσθητες επιδερμίδες από αλλεργικές αντιδράσεις- φωτο-αλεργιες.
♦ Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και αντοχή στο δέρμα.
♦ Βοηθά στην προστασία και αποκατάσταση των βλαβερών συνεπειών της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.
Περιέχει..
→ Σαν βάση το έλαιο Ιπποφαούς, τα Ω7 λιπαρά οξέα που περιέχει, έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση, ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας, την οποία κάνουν λεία και ελαστική.
→ Η Βιταμίνη D που επίσης είναι κύριο συστατικό, σχετίζεται άμεσα με τον ήλιο αφού το σώμα τη συνθέτει όταν εκτίθεται στις ακτίνες του (με ελάχιστη έκθεση 30-40 λεπτά/εβδομάδα). Η συμπλήρωσή της συνιστάται για αποφυγή απορρόφησης ηλιακής ακτινοβολίας τοπικά και η έλλειψή της σχετίζεται με καρκίνο του προστάτη, του εντέρου, του μαστού, κλπ.
→ Εκχυλίσματα grape fruit και δεντρολίβανου, μια τεχνολογία φυσικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας και συνεργιστικής δράσης, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην πρόληψη κυτταρικών οξειδωτικών βλαβών. Προσφέρουν προστασία από αλλεργίες, ηλιο-εγκαύματα και ερυθρότητα, εμποδίζουν την φωτο-γήρανση και αυξάνουν την ελαστικότητα.
→ Σερίνη, μία επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Με τη καθημερινή πρόληψη παρέχουμε ομοιογενής προστασία σε όλο το σώμα 24 ώρες το 24αωρο, αποκαθιστώντας συσσωρευμένες ζημιές που υφίσταται το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου ενώ παράλληλα η επιδερμίδα μας μπορεί να παίρνει το επιθυμητό μαύρισμα από τον ήλιο!
Πρόληψη ή θεραπεία το OlioVita Sun θα είναι σύμμαχος σας στο δρόμο αυτό!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!
Ακολουθήστε το εξής ολοκληρωμένο πρόγραμμα αν έχετε εμφανίσει σημάδια φωτογήρανσης ή πάσχετε από φωτοαλλεργίες ή απλά θέλετε να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας απέναντι στον ήλιο.

Πρωί. Καθαρισμό προσώπου (με το καθαριστικό και τη lotion σας), στη συνέχεια serum ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας και φυσικά το αντηλιακό σας.
Το μεσημέρι, καθημερινά μετα το γεύμα σας μια κάψουλα OlioVita Sun.
Σε περίπτωση εκτεταμένης έκθεσης στον ήλιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και δύο κάψουλες την ημέρα.
Βραδύ. Καθαρισμός προσώπου, serum και κρέμα ενυδατική ανάλογα με τις ανάγκες σας και την εποχή.

Το βρήκα, το δοκίμασα και το μοιράστηκα μαζί σας!
Καλή αρχή με το νέο σύμμαχο μας!

Υ.Γ. Το OlioVita Sun είναι χωρίς Γλουτένη, Λακτόζη, κατάλληλο για εγκυμονούσες γυναίκες.

  Για περισσότερες πληροφορίες .. www.neotropio.gr

ΜΠΟΓΡΗ ΓΩΓΩ / ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ – beauty advisor
(gogo-mp@hotmail.com)

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE