GO ON LIFESTYLE

«Οι πιο stylish ράτσες σκύλων για άνδρες»

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι, και όχι τυχαία, είναι ο σκύλος!!

Πολλοί απο εμάς προσπαθούμε με την καλή μας εμφάνιση και κάνοντας δραστηριότητες να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στα social media, υπάρχουν όμως πολλά σκυλιά με μια έμφυτη αίσθηση του στυλ. Γνωρίζουμε, ότι είναι ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι, δεδομένου ότι φορούν λίγο πολύ την ίδια ακριβώς στολή καθημερινά,  είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν ορισμένες ράτσες που έχουν περισσότερο στυλ από τις άλλες.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο stylish dogs..

10. Portuguese Water Dog

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Πρόεδροι, ναυτικοί, οι άνθρωποι με τατουάζ άγκυρα.

Αν είναι αρκετά καλό για τον Ομπάμα, τότε είναι αρκετά καλό και για σας. Εκτρέφονταν ως ναυτικό κουτάβι, είναι γνωστό για την υψηλή υπακοή του και την ικανότητα να κολυμπάει.

9. Cavalier King Charles Spaniel

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Οι άνθρωποι που αγαπούν την ιδέα της «μόδας».

Το πιο hot αξεσουάρ της φετινής σεζόν, σε γενικές γραμμές, είναι το Cavalier King Charles Spaniel. Αυτά τα πεσμένα τα μάτια, αυτά τα πλαδαρά αυτιά, αυτή η τέλεια γούνα. Αυτό είναι luxury.

8. German Short Haired Pointer

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Κυνηγοί, μπαμπάδες που η άχνα τους μυρίζει μπαρούτι.

Για τους άνδρες που τους αρέσει το κυνήγι αυτό είναι το άλλο τους μισό. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου έχει εκτραφεί για να βρίσκει αλεπούδες και άλλα άγρια ζώα, και να κατευθύνει τους πλοιάρχους του στη λεία τους.

7. French Bulldog

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Ιδιοκτήτες καταστημάτων, και ευαίσθητα «αφεντικά».

Θα μπορούσε να είναι μασκότ σε κάποιο κατάστημα, ενώ αποτελεί την ιδανική παρέα για μια παρέα παιδιών, με αγαπημένη τους δραστηριότητα να βγάζουν selfie στο υπερlux υπνοδωμάτιό τους.

6. Pug

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: τύποι που εργάζονται από το σπίτι, stylish fat dudes.

Τρομερά λαίμαργος, τεμπέλης και με την ικανότητα να περνάει η μέρα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα το κάνει πραγματικά αξιολάτρευτο.

5. Pembroke Welsh Corgi

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Σε όσους αρέσει ο πλούτος και απολαμβάνουν τη καλή ζωή.

Ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει για περισσότερο από μία ώρα έξω στη φύση, ενώ δε θα έκανε τίποτα που θα μπορούσε να μουτζουρωθεί η μουσούδα του.

4. Boston Terrier

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Τύποι που φορούν SPORTCOAT.

Είναι η προσωποποίηση του #menswear μάγκα. Υπάκουο και βασιλικό, με μαύρο-άσπρο παλτό που μοιάζει σχεδόν σαν nautral σμόκιν.

3. Brussels Griffon

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Τύποι street wear, bartenders, όσοι λατρεύουν νυχτερινή ζωή.

Αρχικά εκτρέφονταν από τους οδηγούς στο κέντρο της καμπίνας, ενώ ήταν αποτελεσματικοί δολοφόνοι αρουραίων κατά το 17ο αιώνα.

2. Shiba Inu

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Bloggers, Menswear Dog Bloggers

Όπως και οι bloggers που τα κατέχουν κατά πάσα πιθανότητα, το Shiba Inu είναι πολύ μικρότερο στην πραγματική ζωή από ό, τι στις φωτογραφίες, και τείνει να έχει μια εξαιρετικά διογκωμένη αντίληψη του εαυτού τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι λιγότερο κομψό..

1. Rottweiler

Πιθανοί stylish ιδιοκτήτες: Tisci, Kanye West, ο Victor Cruz

Υπάρχει ένας προφανής λόγος για τον οποίο τα Rottweiler είναι στη κορυφή αυτής της λίστας.. Είναι ο πιο κομψός, πιστός σκύλος-φύλακας, μπορεί να είναι εκφοβιστικός όταν χρειάζεται, ενώ είναι άφοβος και με αυτοπεποίθηση. Πραγματικά, εάν όλα αυτά δεν είναι στυλ, τότε τί είναι;

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
GO ON LIFESTYLE

«Πού μας ωφελεί ο ήλιος»

Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να είναι ευεργετική για την υγεία μας, λένε οι επιστήμονες, αρκεί να αξιοποιούμε τις ιδιότητές του ήλιου με τον ενδεδειγμένο τρόπο.