ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Οι δέκα χρυσοί κανόνες για την επιδερμίδα μου!»

10 κανόνες που πρέπει να τηρείς ευλαβικά για να έχεις μια καλή επιδερμίδα χωρίς νυστέρι!
ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ) Καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπο μας πριν κοιμηθούμε. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Μη βαριέσαι βάλτο στη καθημερινότητα σου και θα με θυμηθείς!

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2) Αφού έχεις κάνει καθαρισμό από το βραδύ, το πρωί θα πρέπει να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα σου, βάζοντας πρώτα τονωτική lotion και στη συνέχεια την ενυδατική σου!

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 3) S.O.S. Μετά το μπάνιο ή το ντους σου και γενικά κάθε φορά που πέφτει νερό στην επιδερμίδα σου, σκούπισε το πρόσωπο σου ταμποναρίστα και στη συνέχεια κάνε ότι και το πρωί, δηλαδή εφάρμοσε τονωτική lotion και ενυδατική!!!

KANONΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 4) Αφιέρωσε λίγο χρόνο για μάσκα και peeling μέσα στην εβδομάδα!

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 5) ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ !!!! Ο ήλιος εκπέμπει ακτινοβολίες ορατές και αόρατες! Εμείς ζούμε σε μια χώρα με έντονη ηλιακή ακτινοβολία χειμώνα καλοκαίρι. . Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι εντονότερη όταν δεν υπάρχουν σύννεφα. Αν έχεις σκοπό να εκτεθείς έξω από το σπίτι σου μη την θεωρήσεις περιττή, φόρεσε την για να προστατευτείς από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες (UVA ΚΑΙ UVB) που προκαλούν πρόωρη γήρανση στην επιδερμίδα και καρκίνο του δέρματος …

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 6) Μη φοράς τα ίδια προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης με τη μαμά σου, την αδερφή σου, τη κόρη σου γιατί πιθανότατα να μη ταιριάζουν στο δικό σου τύπο δέρματος!

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 7) Πρέπει να ξέρεις το τύπο δέρματος σου!!! Ο οποίος βέβαια μπορεί να έχει και μεταβολές μέσα στο χρόνο.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 8) Βρες μια καλή αισθητικό και κάνε μια φορά το χρόνο τουλάχιστον βαθύ καθαρισμό.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 9) Μη φοράς ληγμένα προϊόντα στο πρόσωπο σου!!! Ναι, ναι. ναι όλα κάποια στιγμή λήγουν ….υπάρχει μια ένδειξη πάνω σε όλα τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που δείχνει σε πόσους μήνες λήγουν από την ημέρα που θα τα ανοίξεις. Επειδή είναι λογικό να μη θυμάσαι πότε το άνοιξες, γράψε πάνω στην συσκευασία το μήνα που το άνοιξες.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 10) Νερό, φρούτα, ύπνος σε σωστές δόσεις καθημερινά!
Remember me…

Γωγώ Μπόγρη – Fashion/Beauty Advisor

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
LIVE IT UP ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«OlioVita Sun!!! Ο νέος μου σύμμαχος απέναντι στη φωτο-γήρανση.»

Το OlioVita Sun είναι το πιο αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που συνιστάται για τη προστασία του δέρματος από τις UVA, UVB,IR, Visible, τη φωτο-γήρανση και τη δημιουργία κηλίδων.Πρόληψη ή θεραπεία το OlioVita Sun θα είναι σύμμαχος σας στο δρόμο αυτό!