LIVE IT UP

«Η νύφη του φθινοπώρου – part 1!»

Πίστευες ότι όλοι οι γάμοι πραγματοποιούνται μέσα στο καλοκαίρι και γύρω από αυτό;;;

Φυσικά και όχι!

Υπάρχει και άλλη περίοδος που προτιμούν πολλά ζευγάρια πλέον… Το φθινόπωρο είναι μια ιδανική εποχή για να παντρευτείς, όχι μόνο γιατί μπορεί να είστε ένα ρομαντικό ζευγάρι, καθώς το φθινόπωρο θεωρείται μια ρομαντική περίοδος, αλλά γιατί υπάρχουν πολλοί άλλοι λειτουργικοί λόγοι και μη που μπορούν να σε πείσουν!

♦ Λόγο το ότι όλοι προσπαθούν να στριμωχτούν τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ημερομηνίες και η ώρα που πιθανότατά κλείνουν για το μυστήριο, είναι κατά βάση ποιά ημερομηνία και ώρα είναι διαθέσιμο το εκκλησάκι από τους προηγουμένους ή επομένους γάμους ή ακόμα το κτήμα – χώρος δεξίωσης. Το φθινόπωρο τα πράγματα είναι πιο ευκολά, μπορείς να βρεις το χώρο της επιλογής σου πολύ πιο εύκολα, στην ημερομηνία και ώρα που θέλεις και να καθυστερήσεις λίγο στην εκκλησία σαν κλασσική νύφη που είσαι … δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί σε ένα μεγάλο ποσοστό δε θα υπάρχει γάμος μετα!
♦ Μη σκέφτεσαι το καιρό ότι ίσως είναι πρόβλημα λόγο πιθανής βροχής, γιατί να σου θυμίσω ότι τα τελευταία καλοκαίρια στην Ελλάδα ήταν αψυχολόγητα και πολλά ζευγάρια βρέθηκαν σε θέση πανικού τη τελευταία στιγμή γιατί το εκκλησάκι μπορεί να ήταν μικρό για το κόσμο ή γιατί δεν υπάρχει εσωτερικός χώρος για τη δεξίωση ή που θα βρω νυφική ομπρελά τελευταία στιγμή!!! Προσωπικά νυφικά οφέλη!!! Σκέψου… θα έχει περάσει το καλοκαίρι, θα έχεις πάει τις καλοκαιρινές σου διακοπές θα έχεις ξεκουραστεί, θα έχεις χαλαρώσει και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η πίεση και η κούραση της προετοιμασίας του γάμου για κάποιες νύφες που εργάζονται ενώ παράλληλά τα έχουν αναλάβει όλα μονές τους είναι μεγάλη!!!

Απο τη συλλογη Berta Bridal

♦ Μπορείς να πέσεις σε καλοκαιρινές διατροφικές ατασθαλίες χωρίς να φοβάσαι το νυφικό! (καλοκαιρινές λιχουδιές, ποτά και σφηνάκια στα καλοκαιρινά μπαράκια κτλπ…! Θα έχεις το χρόνο μέσα σε δυο φθινοπωρινές βδομάδες με μια σωστή διατροφή να επανέλθεις!
♦ ΣΥΝ…. Θα σου έχει μείνει ένα πολύ ωραίο χρώμα από τον ήλιο στην επιδερμίδα σου, χωρίς έντονες κοκκινίλες και πανάδες!
Η επιλογή του νυφικού δεν είναι μια δύσκολη απόφαση καθώς υπάρχουν τέλειες φθινοπωρινές – χειμερινές δημιουργίες που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι σχεδιαστές νυφικών έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο τις δημιουργίες τους! Κατευθύνσου σε νυφικά με δαντέλα, γνώμη μου προτίμησε μια πιο στενή γραμμή , δώσε βάση στα νυφικά με ιδιαίτερα μανίκια ή διαφάνειες στα χέρια. Φρόντισε η ουρά του νυφικού να είναι εύχρηστη, μη χρησιμοποιήσεις πολύ μακρύ πέπλο και προμηθεύσου νυφική ομπρελά όλα αυτά για να είσαι καλυμμένη σε περίπτωση πιθανής φθινοπωρινής βροχής!

Μερικές ιδέες που θα δεις το φθινόπωρο με άλλο μάτι!

Απο τη bridal week 2018

Προλαβαίνεις να ετοιμάσεις ένα γάμο express φέτος και αν όχι το επόμενο φθινόπωρο δεν είναι μακριά ιδιαίτερα όταν προετοιμάζεις το γάμο σου!!!

Γωγώ Μπόγρη
Fashion and beauty editor /Αισθητικός /make-up artist /BRIDE EXPERT.

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
LIVE IT UP

«Η ομορφιά της απλότητας»

Τα πιο απλά είναι και τα πιο αξιοσημείωτα, αυτά που χαράζονται στη μνήμη μας για πάντα και που ανακαλούμε σε κάθε δύσκολη ώρα προκειμένου να παίρνουμε δυνάμεις και να ξεπερνάμε τις ανωμαλίες που προκύπτουν στη ζωή μας.