ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Κάνεις καθαρισμό προσώπου κάθε βράδυ;;; Για να δούμε λοιπόν… αν το κάνεις σωστά!”

Ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου είναι υποχρεωτικός, όσο και το πλύσιμο των χεριών, όχι προαιρετικός!!!
Είναι αντικειμενικά ότι καλύτερο, ότι πιο εύκολο, μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου νεανική και να της δώσεις υγιή όψη!
Βάλτον στη ζωή σου λοιπόν καθημερινά και όχι μόνο τις ημέρες που έχεις κάνει μακιγιάζ!
Το δέρμα για να λειτουργήσει σώστα πρέπει να είναι καθαρό. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να αφαιρείς, όπως, ρύπους, σκόνες, μικρόβια, ιδρώτας, νεκρά κύτταρα, σμήγμα!
Το πρόσωπο σου επίσης εκτίθεται καθημερινά, μη το ξεχνάς! Χειμώνα, καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Το σώμα σου το προστατεύεις με ρούχα…το πρόσωπο σου;;;


Πως κάνουμε λοιπόν σωστό καθαρισμό.. step by step!
Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή των ματιών, αν έχουμε κάνει μακιγιάζ. ΠΑΝΤΑ με ειδικό καθαριστικό προιόν για τα μάτια. Εκτός, αν κάποιο προιόν καθαρισμού αναφέρει επάνω ότι είναι για πρόσωπο και για μάτια.
(Τα μάτια είναι ξεχωριστό κρατίδιο πάνω στο πρόσωπο μας, οπότε χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση και φροντίδα).
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο πρόσωπο, είτε έχουμε κάνει μακιγιάζ, είτε όχι! Με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού, με ένα νερό καθαρισμού, με αφρό, με τζέλ ή σε κρεμώδη μορφή προιόν… οτιδήποτε μας ταιριάζει σύμφωνα με το ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ που έχουμε και μας βολεύει σαν χρήση καθημερινά. Σε περίπτωση που έχετε κάνει make up, από τα πιο κατάλληλα προιόντα, που θα σας κάνει de make up είναι το γαλάκτωμα, η καλύτερη εφαρμογή του γίνεται με τα χέρια, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. (Οχι πάνω σε βαμβάκι, ανακυκλώνει το make up και το μεταφέρει πέρα δώθε!) Επόμενη κίνηση μετά το καθαρισμό και η πιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η εφαρμογή της τονωτικής lotion. Πολλές γυναίκες δε γνωρίζουν τη χρήση της lotion για αυτό και δε τη χρησιμοποιούν… Η τονωτική lotion λοιπόν, είναι ο κρίκος ανάμεσα στο καθαρισμό και την ενυδάτωση.
Πρέπει να μπαίνει αμέσως μόλις τελείωσουμε το καθαρισμό προσώπου. Μετά από οποιοδήποτε προιόν καθαρισμού και όχι μόνο μετά το γαλάκτωμα! Συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους του δέρματος, που έχουν ανοίξει κατά τη διαρκεία του καθαρισμού και επαναφέρει το ph του δέρματος ξανά στα φυσιολογικά επίπεδα, για να μπορέσει στη πορεία να λειτουργήσει και η ενυδατική μας κρέμα.


Τρία, απλά, βασικά βήματα οπότε… καθαρίζω, τονώνω, ενυδατώνω!
Ξεκινήστε καθημερινά πρίν κοιμηθείτε να κανέτε αυτή τη διαδικασία και θα βλεπέτε το πρόσωπο σας με άλλο μάτι το πρωί !!!


Υ.Γ. Τα μαντηλάκια δεν είναι καθαριστικό προιόν για καθημερινή χρήση… αλλά είναι ΜΟΝΟ για έκτακτη ανάγκη!

Γωγώ Μπόγρη – Beauty Advisor

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE