0
ΑΣΚΗΣΗ

«Jet ski.. Ανέβασε την αδρεναλίνη σου στα ύψη!!»

Το τζετ σκι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο νερό. Η ικανότητα να φτάνετε σε υψηλές ταχύτητες ενώ βρίσκεστε σε ένα σκάφος που είναι εύκολο να ελέγξετε είναι ελκυστικό για πολλούς ανθρώπους..

Eίναι ένας τρόπος διασκέδασης για να περάσετε μια ηλιόλουστη μέρα έξω, ενώ είναι ενας πολύ καλός τρόπος για να είστε υγιείς  όταν γίνεται σε τακτική βάση.

Εδώ είναι τα κορυφαία οφέλη του Jet Ski για την υγεία:

Βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα: Είτε είστε αρχάριος είτε ένας προηγμένος σκιέρ, θα δώσετε στο καρδιαγγειακό σας σύστημα μια καλή προπόνηση στο νερό. Η βελτίωση του καρδιαγγειακού σας συστήματος αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, φέρνει περισσότερους θρεπτικούς παράγοντες και οξυγόνο στους ιστούς σας και βοηθά στην ταχύτερη απομάκρυνση των αποβλήτων από το σώμα.
→ Ισορροπία και συντονισμός: Η αύξηση και η μείωση της ταχύτητας ενώ υπάρχουν κύματα σας διδάσκει να μάθετε την ισορροπία.

→ Βελτιώνει την αντοχή: Η οδήγηση ενός Jet Ski μέσω δύσκολων κυμάτων μπορεί να είναι ένας μεγάλος καυστήρας θερμίδων. Κάνοντας αυτό για 30 λεπτά κάθε μέρα θα αυξηθεί η αντοχή σας, κάτι που θα διαπιστώσετε μετέπειτα ενώ κάνετε μια προπόνηση καρδιο.
→ Καίει θερμίδες: Το Jet Ski είναι ένα άθλημα που καίει πολλές θερμίδες. Ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να κάψει 238 θερμίδες σε διάστημα μόλις 30 λεπτών.
Είναι διασκεδαστικό: Ως ψυχαγωγική δραστηριότητα διασκέδασης, το Jet Ski μπορεί να γίνει σε μια οικογενειακή εκδρομή ή να το απολαμβάνετε την παραλία με φίλους. Υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο συγκίνησης που έρχεται με την ταχύτητα. Ποτέ δεν θα βαρεθείτε ενώ βρίσκεστε στο νερό με το Jet Ski.

→ Ενίσχυση των μυών: Οι κύριες ομάδες μυών που εργάζονται κάνοντας Jet Ski είναι οι μύες των ποδιών και των βραχιόνων ενώ προσπαθείτε να ελιχτείτε και να το κρατήσετε σε σταθερή θέση. Μια άλλη κύρια ομάδα μυών που δουλεύουν είναι οι κοιλιακοί μύες καθώς δοκιμάζετε την ισορροπία του Jet Ski και το οδηγείτε μέσα από τα κύματα.
Ανακούφιση από το στρες: Απλά βγαίνοντας στο νερό και στον ήλιο με τον ήχο του νερού που εκτοξεύεται δίπλα σας είναι ένα μεγάλο ανακουφιστικό του στρες από μόνο του. Επειδή απαιτεί να εστιάσετε στο νερό κατά την οδήγηση, σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες ανησυχίες.
Αν και έρχεται με κανονισμούς, το τζετ σκι μπορεί να είναι ένα άθλημα που μπορεί να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Από τα παιδιά μέχρι τους ηλικιωμένους, το τζετ σκι είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες.

www.goonlifestyle.com

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

YOU MAY ALSO LIKE