ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Αλλαγή εποχής, αλλαγή δέρματος”

Το καλοκαίρι πέρασε… για τους περισσοτέρους τουλάχιστον από εμάς, η αλμύρα της θάλασσας, ο ήλιος, οι λιγοστές ώρες ύπνου και οι καταχρήσεις του καλοκαιριού είναι σίγουρο ότι έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας
Το φθινόπωρο αντικειμενικά είναι μια δύσκολη εποχή, περίοδος προσαρμογής σε όλα τα επίπεδα ακόμα και για την επιδερμίδα μας, που θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί στην αλλαγή θερμοκρασίας και της ηλιοφάνειας.
Τρία βήματα που πρέπει να κάνετε για να επαναφέρετε την επιδερμίδα σας με ταχύ ρυθμό.
Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα με τα βασικά!
Σε περίπτωση που το έχετε αμελήσει, καθαρισμό προσώπου κάθε βραδύ με γαλάκτωμα και lotion, ιδιαίτερα εάν η επιδερμίδα σας διψάει και την αισθάνεστε αφυδατωμένη ή με κάποιο καθαριστικό που σας ταιριάζει βάση τύπου δέρματος. Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει καθόλου μακιγιάζ μέσα στην ημέρα! Είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία για να απομακρυνθούν όλα τα περιττά που έχουν ακουμπήσει και σταθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στην επιδερμίδα σας.
Αντηλιακή!
Συνεχίζουμε την αντηλιακή προστασία το ότι έχουμε μειώσει τις επισκέψεις μας στη παράλια δε σημαίνει ότι θα κάνουμε διακοπή αντηλιακού, έχουμε ξαναμιλήσει σε άλλο άρθρο για τις βλαβερές συνέπειες της UVA και UVB ακτινοβολίας, οπότε κρίνουμε σημαντικό η χρήση του αντηλιακού να συνεχιστεί και το φθινόπωρο. Εκτός αν φεύγετε πολύ νωρίς από το σπίτι και γυρνάτε αργά το απόγευμα που σημαίνει ότι επειδή θα αρχίσει να μικραίνει η ημέρα δε θα προλαβαίνει να σας δει ο ήλιος.
Στρατηγική ενυδάτωσης!
Είναι κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε μια στρατηγική ενυδάτωσης και να επενδύσετε σε έναν σωστό ορό – serum και σε μια μάσκα… ανάλογα με το τι ανάγκη έχει οπτικά και αισθητικά η επιδερμίδας σας. Μη μένετε στα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούσατε πριν ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αν αισθάνεστε την επιδερμίδα σας διαφορετική πιθανότατα οι ανάγκες της να έχουν αλλάξει (π.χ. στεγνή – αφυδατωμένη, κατά τόπους ερυθρή, με πιο έντονες πανάδες, περισσότερο λιπαρή, θαμπή, κλπ. ). Συμβουλευτείτε την αισθητικό σας για τη σωστή επιλογή προϊόντων.
Η ώρα της αισθητικού σας!
Βαθύς καθαρισμός προσώπου! Μετά τη χρήση αντηλιακών, της αυξημένης λιπαρότητας, της έντονης εφίδρωσης η επιδερμίδα είναι πιο ταλαιπωρημένη, βαριά και ‘’μπουκωμένη’’ από ποτέ! Κάνοντας έναν βαθύ καθαρισμό θα δούμε την επιδερμίδα μας καθαρή, λαμπερή, φωτεινή, υγιής και θα μας βοηθήσει ώστε να λειτουργήσει σωστά η καθημερινή διαδικασία της ενυδάτωσης (serum, ενυδατική, αντηλιακή, μάσκες).

Καλό φθινόπωρο!!!

Γωγώ Μπόγρη/Αισθητικός
gogo-mp@hotmail.com

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Η μαγική βιταμίνη C! Η super βιταμίνη που καταπολεμά την αντιγήρανση και φωτογήρανση.”

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι στην κοσμετολογία η βιταμίνη C είναι το πιο δραστικό συστατικό στο τομέα της αντιγήρανσης, από τα πιο ισχυρά και γνωστά αντιοξειδωτικά, βοηθάει σημαντικά στη αντιμετώπιση της καταστροφικής δράσης των ελευθέρων ριζών που επιτίθενται στα κύτταρά μας και στη καταπολέμηση των σημαδιών της φωτογήρανσης.