ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«AHAVA …. Αγάπη… Αξίζει μια γνωριμία μαζί της!»

Τι ξέρεις λοιπόν για την AHAVA…πιθανών όχι πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια εταιρεία που δε την ακούς πολύ συχνά τουλάχιστον από διαφημίσεις μεσώ των μέσων… αλλά, αν τη δοκιμάσεις θα αποκτήσεις εμμονή με κάποια προϊόντα της.
Η Ahava, είναι μια ισραηλινή εταιρεία καλλυντικών που κατασκευάζει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος φτιαγμένα από λάσπη και ενώσεις με βάση τα ορυκτά από τη Νεκρά Θάλασσα, η οποία είναι από τα πιο αξιοπρόσεκτα θαύματα της φύσεως. Αυτή η μοναδική πηγή φυσικού πλούτου λοιπόν έχει χρησιμοποιηθεί από την AHAVA και έχουν παραχθεί καλλυντικά ασύγκριτης ποιότητας παγκοσμίως για την περιποίηση του δέρματος. Το περιβάλλον της περιοχής της Νεκράς Θάλασσας ήταν το πλέον κατάλληλο για τη δημιουργία φυσικών καλλυντικών, ο αέρας της περιοχής χαρακτηρίζεται από υψηλή συγκέντρωση αμόλυντου οξυγόνου, ο ήλιος είναι ηπιότερος, χάρη στα φυσικά ατμοσφαιρικά ηλιακά φίλτρα και το νερό περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων στη γη. Η λάσπη από τις όχθες της Νεκράς Θάλασσας είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και ανακουφίζει από πόνους.


Η AHAVA έχει κατοχυρώσει την «πατέντα» Osmoter™, συστατικού που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα της. Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα μεταλλικών στοιχείων που βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύει από την ακτινοβολία των UV, αυξάνει σημαντικά την υγρασία διατηρώντας το δέρμα νεανικό και λαμπερό.
Ας το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο…
Η Νεκρά Θάλασσα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές αλάτων και φαρμακευτικής λάσπης στον κόσμο, εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης μεταλλικών ιχνοστοιχείων στα νερά της, όπως μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και πολλά άλλα. Αν κοιτάξουμε τις ιδιότητες των μετάλλων που περιέχονται στα νερά της, θα αντιληφθούμε ότι υπάρχει κάποιο ευεργετικό μέταλλο για τον καθένα. Νάτριο: ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα. Κάλιο: είναι αντι-αλλεργικό και αντι-ερεθιστικό. Σε συνδυασμό με μαγνήσιο και ασβέστιο, επηρεάζει την υδατική ισορροπία του σώματος, προκαλώντας διέγερση των εκκρίσεων των νεφρών.
Ασβέστιο: επιδρά εναντίον των οιδημάτων, σταθεροποιώντας τους ιστούς. Μαγνήσιο: τονώνει την άμυνα του οργανισμού.
Άλατα: Τα Άλατα της Νεκρά θάλασσας περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση 26 φυσικά και μη επεξεργασμένα μεταλλικά στοιχεία όπως: Μαγνήσιο, Κάλιο, Βρώμιο, τα όποια τρέφουν, αναζωογονούν, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους, χαλαρώνοντας τους σαν θεραπευτικό SPA.


Η Λάσπη της Νεκρά θάλασσας περιέχει σε υψηλά ποσοστά Μαγνήσιο, Ποτάσιο, Ασβέστιο, Βρώμιο, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως Λίθιο, Στρόντιο, Ιώδιο, Χλώριο, που είναι αποτελεσματικά στον καθαρισμό και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η λάσπη λαμβάνεται από τα βάθη της Νεκρά Θάλασσας, το χαμηλότερο σημείο της γης. Η καθαρή λάσπη περιέχει πολύ υψηλά ποσοστά φυσικών μετάλλων, όπως Μαγνήσιο, Νάτριο, Κάλιο, Βρώμιο, θειούχα άλατα, καθώς επίσης και ιχνοστοιχείων, όπως Λίθιο, Ιώδιο, Σελήνιο, Χρώμιο… όλα φυσικά ορυκτά με διάφορες ωφέλειες για το δέρμα, τα οστά και το μυϊκό σύστημα. Καθαρίζει το δέρμα αποτελεσματικά και απορροφά υπολείμματα λίπους και σκόνης από το σώμα, προσδίδοντας μια ανακουφιστική και χαλαρωτική αίσθηση, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Ασκεί διεγερτική επίδραση, βελτιώνει την λειτουργία του σώματος, την κυκλοφορία του αίματος και την προμήθεια οξυγόνου στο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το σώμα ή τοπικά σε οποιοδήποτε σημείο. Θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες μάσκες προσώπου. Οι λεπτότατοι κόκκοι της εισχωρούν πολύ βαθιά στο δέρμα, το καθαρίζουν, το θρέφουν και διατηρούν τη λάμψη του.
Ξεκινήστε δοκιμάζοντας, αν δε την έχετε ήδη δοκιμάσει, με το AXAVA FASIAL MUD EXFOLIATOR , με την AXAVA EXTREME RADIANCE, AXAVA EYE AND LIP REMOVER ή με την AXAVA PROMOSTER CONSENTRATE EYE 15ml.

Γωγώ Μπόγρη – Beauty/Fashion Advisor

Go on Lifestyle

Κοινοποιήστε εδώ
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on StumbleUpon

Comments

comments

beauty beauty

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Tips για λαμπερό μαύρισμα..»

Βάζοντας πάνω από όλα την υγεία μας η διατροφή δεν είναι μέσο μόνο για ένα λαμπερό και έντονο μαύρισμα, αλλά πρωτίστως αποτελεί τρόπο πρόληψης από της πιο συχνής μορφή καρκίνου, του καρκίνου του δέρματος..

STEP BY STEP ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Στοματική υγιεινή για αστραφτερό χαμόγελο.. Μην το αμελείς!!»

Τα υγιή δόντια όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε καλά, αλλά σας επιτρέπουν και να τρώτε και να μιλάτε σωστά. Η καλή υγεία του στόματος είναι σημαντική για τη συνολική ευεξία σας.