0
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

5 βασικοί εχθροί του δέρματος

Όλοι έχουμε αδυναμίες και τάση προς τα απαγορευμένα άλλωστε η τελειότητα θα ήταν βαρετή. Αν λοιπόν δε μπορείς να αποφύγεις τα παρακάτω, προσπάθησε τουλάχιστον να τα περιορίσεις.
1. ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, ρυτίδες, χαλάρωση και πανάδες. Δέκα λεπτά έκθεσης είναι υπέρ αρκετά για τη παραγωγή βιταμίνης D που βοηθάει στην υγεία των οστών. Οι λάτρεις της ηλιοθεραπείας ας περιορίσουν τουλάχιστον τις ώρες έκθεσής τους, πολύ νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα.
2. ΚΑΠΝΙΣΜΑ: Οι ουσίες που περιέχει το τσιγάρο μειώνουν τη παροχή θρεπτικών ουσιών στο δέρμα και ο καπνός ξηραίνει και αφυδατώνει την επιδερμίδα μας. Ρυτίδες και θαμπή όψη εμφανίζονται πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.
3. ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Μεγάλη κατανάλωση σε γλυκά και σε τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, αμινοξέα, θρεπτικών ουσιών κτλ, δε μας δίνουν τη κατάλληλη ενέργεια και μας προκαλούν πρόωρη γήρανση.
4. ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ: Κατά τη διάρκεια του ύπνου το δέρμα μας κάνει κυτταρική ανάπλαση μεταξύ 11- 4. Όσο πιο σωστά ξεκουραζόμαστε τόσο πιο δροσεροί και με ευεξία ξεκινάμε την ημέρα μας.
5. ΈΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ: Κακή λειτουργία του οργανισμού, χλωμό και θαμπό δέρμα.

Go on.. say yes to protection!

 

Κοινοποιήστε εδώ
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

Comments

comments

beauty

Ξεκίνησα σπουδάζοντας Λογιστική, σύντομα όμως συνηδητοποίησα ότι οι αριθμοί και η κλεισούρα του γραφείου δεν με αντιπροσωπεύουν. Δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων ενα κατάστημα καλλυντικών στάθηκε η αφορμή να ανακαλύψω τί μου αρέσει.. Ο κόσμος της ομορφιάς με κέρδισε!!! Έπειτα απο σεμινάρια επάνω στο μακιγιάζ και στο marketing, για εφτά περίπου χρόνια δούλεψα με χιλιάδες γυναίκες, μέσω μιας παγκόσμιας εταιρείας καλλυντικών. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τις γυναίκες ένιωθα την ανάγκη να επικοινωνήσω με ακόμα περισσότερες.. Το “Go on Lifestyle” μου δίνει την ευκαιρία καθημερινά να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με αυτές και μέσω των καταξιωμένων συνεργατών μου, ο καθένας στον τομέα του, να προσπαθώ να ομορφαίνω την καθημερινότητά τους.

YOU MAY ALSO LIKE
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

«Οι πρώτες φθινοπωρινές αλλαγές που πρέπει να κάνουμε για την επιδερμίδα μας, έτσι για να πούμε καλό φθινόπωρο!”

Terracotta και bronzing προϊόντα.. Δε τα πετάς αν σου έχουν μείνει, απλά τα χρησιμοποιείς με διαφορετικό τρόπο. Το μαύρισμα υποχωρεί οπότε η χρήση τους δε μπορεί να είναι η ίδια σε ένα απλό καθημερινό make up.